Zhongrui se ne fokusira samo na visokokvalitetne strojeve, već također pruža zadovoljavajuće usluge nakon prodaje kao što je navedeno u nastavku:
Obuka za instalaciju (3 opcije):

A. Stroj ćemo isporučiti s videom za obuku i korisničkim priručnikom na engleskom jeziku za instalaciju, rad, održavanje i rješavanje problema, te ćemo vam dati tehnički vodič putem e-pošte, faksa, telefona/MSN-a/ICQ-a i tako dalje, kada naiđete na neke probleme instalacije, korištenja ili podešavanja.
B. Možete doći u tvornicu Zhongrui na obuku. Nudimo profesionalnog vodiča. Izravan i učinkovit trening licem u lice. Ovdje smo sastavili opremu, sve vrste alata i postrojenje za testiranje. Trajanje obuke: 3~5 dana.
C. Naš inženjer pružit će uslugu obuke od vrata do vrata na vašem lokalnom mjestu. Trebamo vašu pomoć u rješavanju formalnosti oko vize, unaprijed plaćenih putnih troškova i smještaja tijekom poslovnog putovanja i razdoblja službe prije njihovog slanja. Bolje je dogovoriti prevoditelja za oba naša inženjera tijekom razdoblja obuke. Trajanje obuke: 7 dana.