Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd izgrađena je 2002. godine i nalazi se u posebnoj ekonomskoj zoni Bowang, pokrajina Anhui.

Registrirana je za 0,21 milijardu RMB, zauzima 120.000.000 četvornih metara s više od 400 zaposlenika i sastoji se od visoko obučenih i kvalificiranih operatera strojeva i montažnih tehničara uz podršku osoblja iskusnih inženjera i dizajnera, što ga čini jednim od najvećih proizvođača metalnih limova proizvodnju strojeva u Kini.

Posvećeni smo istraživanju i razvoju i proizvodnji srednje ili visoke opreme za obradu i linija za prešanje za stroj za probijanje limova, hidraulične giljotinske škare, stroj za savijanje preše i stroj za lasersko rezanje metalnih ploča s vlaknima. Zhongrui ne samo da sklapa ugovore na razini AAA i drži obećanja u poduzećima, već također prolazi certifikat ISO9001 i CE certifikat.

S godinama razvoja i akumulacije, nastavili smo jačati istraživanje i razvoj novih proizvoda, uvesti cnc tehnologiju koja dolazi iz Italije i Njemačke. CNC presa, CNC stroj za lasersko rezanje vlakana koje smo proizveli postigli su pravi osjećaj CNC automatske kontrole i uvelike poboljšali produktivnost.

Kako bi strogo kontrolirala kvalitetu i osigurala zadovoljstvo kupaca, tvrtka je postigla proizvod sa strogom kontrolom od dizajna, procesa proizvodnje, inspekcije do cijele isporuke stroja, instalacije i servisa.

Zhongrui će nastaviti biti poduzetan u korporativnom duhu "kredita, suradnje, pragmatizma i inovacije i iskreno se nada da ćemo zajedno napredovati i zajednički stvarati sjaj s prijateljima iz svih krugova.

Zašto odabrati nas

Više od 20 godina Više od 20 godina
Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd izgrađena je 2002.
Certifikat stroja visoke kvalitete Certifikat stroja visoke kvalitete
AAA razina ugovora i drži obećanja u poduzećima, prošao je certifikaciju sustava upravljanja kvalitetom ISO9001, CE europski standard, FDA licencu za izvozne proizvode, izvoz u Europu obavezni CE certifikat, proizvodi se izvoze u pravo na sebe.
Tehnički tim Tehnički tim
S više od 400 zaposlenika, uključujući srednje i više tehničko osoblje čini 60%. Sastoji se od visoko obučenih i kvalificiranih operatera strojeva i montažnih tehničara potpomognutih osobljem iskusnih inženjera i dizajnera, a također angažira stručnjake već dugi niz godina kao tehničkog savjetnika za proizvodnju.
Tim za istraživanje i razvoj Tim za istraživanje i razvoj
Trenutno ima 20 ovlaštenih patenata, uključujući 3 patenta izuma.

Povratne informacije korisnika

Izložba

Izložba