Inovativna prednost

U RAYMAX-u smo ponosni na svoju sposobnost inovacije. Stvaramo nove tehnologije, poboljšavamo proizvodne procese i na tržište uvodimo dosad neviđene proizvode. Naš tim može poboljšati ukupnu izvedbu, a da pritom ostane mršav i učinkovit. Ovo su razlozi zašto smo vodeći u našoj industriji.

Iako nam je važno da nastavimo gurati industriju u cjelini naprijed, naši klijenti ostaju naš prioritet broj jedan. Kako bismo osigurali potpuno zadovoljstvo naših kupaca, nudimo samo proizvode najviše kvalitete i predano pomoćno osoblje.

Proces proizvodnje

Korisnička podrška je važna

Naši kupci zaslužuju najbolje, zbog čega je RAYMAX-ovo osoblje za podršku posvećeno tome da uvijek budete zadovoljni, bilo da ste suradnik koji radi s nama ili krajnji korisnik naših proizvoda. A s visokim omjerom tehničara i stroja, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti brz odgovor od našeg tima za brigu o kupcima.

Iako je brzo vrijeme odgovora važno, ono po čemu se naše osoblje za podršku zaista ističe je njihovo znanje i razumijevanje naših proizvoda. Kada nam se obratite u vezi s problemom s kojim se suočavate, primit ćete educiran odgovor predstavnika pomoćnog osoblja kojem je stalo do RAYMAX-a i načina na koji se postupa s njegovim klijentima.

Naš asortiman proizvoda

RAYMAX se fokusira na četiri primarne klase proizvoda: kočnice za preše, hidraulične škare, strojeve za lasersko rezanje i preše za bušenje. Proizvodi koje nudimo unutar svake od ovih klasa vrhunski su u usporedbi s ostatkom industrije. Naša je kvaliteta rezultat jakih materijala, promišljenog dizajna i intuitivnih kontrola, zajedno s dodatnim opcijama i dodacima koji se mogu koristiti za modificiranje strojeva kako bi odgovarali vašim potrebama.

Potvrda