Može li cijena stroja biti veći popust?
1. RAYMAX uvijek pruža visokokvalitetni stroj, kao što znamo, inozemno tržište je važnije i teže od domaćeg tržišta zbog troškova vremena komunikacije nakon prodaje, tako da uvijek naš stroj ima dovoljno standarda kvalitete kako bi bili sigurni da stroj može raditi više od stvarni jamstveni rok. Na taj način ćemo puno uštedjeti i unaprijed misliti na klijente.

2. Zapravo RAYMAX također razmišlja o našoj razini cijena, sigurni smo da pružamo kvalitetu=cijenu i cijenu=kvalitetu, odgovarajuću cijenu i prihvatljivu za klijente i izdržljivu za naše strojeve. Pozdravljamo vaše pregovore s nama i dobivamo dobro zadovoljstvo.

Mogu li poslati uzorke na testiranje? Imate li naknadu za testiranje ili ne
Da, ako nam možete poslati uzorke, bilo bi bolje. Za testiranje, moramo prilagoditi prema vašim proizvodima,
tako da će troškovi kalupa biti na vašem računu, naravno kalupi pripadaju vama.
Uvjeti plaćanja?
T/T, L/C, Western Union, Paypal, Alibaba sigurno plaćanje itd.
Možemo li biti vaš agent?
srdačno dobrodošli, tražimo globalnog agenta. pomoći ćemo agentu da poboljša tržište i pružiti sve usluge kao što su tehnički problemi sa strojem ili drugi problemi nakon prodaje, au međuvremenu možete dobiti veliki popust i proviziju.
Možemo li dobiti bilo kakve pogodnosti ako vam predstavimo novog kupca?
Da, naravno, dobit ćete neke darove i proviziju za iznos novog kupca.
Što je s dokumentima nakon otpreme?
Nakon otpreme, poslat ćemo vam sve originalne dokumente putem DHL-a, uključujući listu pakiranja, komercijalnu fakturu, B/L i druge potvrde prema zahtjevu klijenata.
Dogovarate li isporuku strojeva?
Da, za FOB ili CIF cijenu, organizirat ćemo isporuku za vas. Za EXW cijenu, klijenti trebaju organizirati otpremu sami ili njihovi agenti.
Koliko je rok isporuke?
Za standardni stroj, to bi bilo 15 radnih dana; Za nestandardne strojeve i prilagođene strojeve prema specifičnim zahtjevima klijenata, to bi bilo 30 dana
Možete li organizirati inspekcije prije otpreme od trideset strana
Inspekcija prije otpreme: Dobavljačeva inspekcija prije otpreme je konačna; pregled prije otpreme od strane treće strane o trošku kupca.
Testirate li svu svoju robu prije isporuke?
O Da, imamo 72 sata testiranja prije isporuke i šaljemo test video ili sliku kupcu za referencu
Koji su vaši uvjeti pakiranja?
Pakiranje: paket vrijedan izvoza pogodan za kontejnerski transport.
Drvena kutija, željezna paleta, plastična folija itd.
Ako tijekom slanja dođe do oštećenja proizvoda, kako ćete dobiti zamjenu?
Prvo, trebali bismo istražiti razloge koji uzrokuju štetu. U isto vrijeme, mi ćemo tražiti osiguranje sami ili pomoći kupcu.

Drugo, kupcu ćemo poslati zamjenu. Trošak zamjene snosi osoba odgovorna za gore navedena oštećenja.

Je li inženjer dostupan za pružanje usluga u inozemstvu?
Da, osigurat ćemo besplatnu instalaciju i puštanje u rad, kao i besplatnu obuku.
Kako Vam možemo pružiti učinkovite usluge (rješenje za obradu metala):

Postoje tri koraka kako slijedi:

1. Prikupite svoje zahtjeve na temelju svoje stvarne radne situacije.

2. Analizirajte svoje podatke i dajte naše povratne informacije.

3. Ponudite opcije na temelju vaših specifičnih potreba. Na primjer, reg. standardni proizvodi, možemo ponuditi profesionalne preporuke; reg. nestandardnih proizvoda, možemo ponuditi profesionalno projektiranje.

Kako mogu odabrati najprikladnije strojeve?
Recite mi svoje specifikacije, možemo odabrati najbolji model za vas, ili možete odabrati točan model. Također nam možete poslati crtež proizvoda, mi ćemo odabrati najprikladnije strojeve za vas.
Koje je vaše jamstveno razdoblje?
Razdoblje jamstva kvalitete RAYMAX proizvoda je 24 mjeseca od dana ukrcaja na B/L. Tijekom jamstvenog razdoblja, osigurat ćemo rezervne dijelove bez ikakve naknade u slučaju odstupanja u kvaliteti koje smo mi uzrokovali. Ako su kvarovi uzrokovani neispravnim radnjama korisnika, kupcima ćemo osigurati rezervne dijelove po cijeni koštanja.
Što je s vašom proizvodnjom u Kini?
RAYMAX se nalazi u gradu Maanshan, grad Bowang u provinciji Anhui, što je vodeće područje u Kini, ali iu cijelom svijetu kao središte strojeva za izradu metalnih ploča. Radili smo oko 18 godina u ovom području i ukupno imamo oko 300 zaposlenih. Bogato iskustvo u ovom području s profesionalnom tehničkom podrškom i usmjerenom uslugom.
Što je s kvalitetom vašeg stroja? Zabrinuti smo za kvalitetu.
RAYMAX je zrela robna marka u KINI, tvornica je izgrađena 2002. godine, kroz naše 18-godišnje istraživanje tehnologije, naš dizajn uključujući strukturu i detaljnu sigurnost i preciznost uvelike je poboljšan i može odgovarati svim CE standardima i strožim standardima. Naši distributeri strojeva diljem svijeta u oko 50 zemalja gdje postoji industrija metalnih ploča, postoje briljantni strojevi. A gdje su naši strojevi, tu je i dobar ugled i zadovoljstvo krajnjih korisnika