U RAYMAX-u naš krajnji cilj je ponuditi kvalitetnu uslugu i podršku koju naši kupci zaslužuju. Naše posvećeno servisno osoblje i mreža distributera uživaju u nenadmašnom omjeru tehničara i stroja kako bi se osigurao pravovremeni odgovor.

RAYMAX je osnovan 2002. godine kao prvi proizvođač strojeva za obradu lima u Kini.

Prva proizvodnja RAYMAX-a bila je ručna mašina za rezanje lima. Danas RAYMAX s ponosom nudi široku paletu proizvoda u industriji obrade lima.

RAYMAX sa svojih 2000 godišnjih proizvodnih kapaciteta strojeva, na površini od 120.000.000 četvornih metara, najveći je proizvođač strojeva za obradu lima u svijetu.

Servis

RAYMAX radi i kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i proizvodnju kako bi sa svojih 450 zaposlenih postigao što bolji uspjeh, bolju tehnologiju i bolje okruženje. Tvrtka ima za cilj biti učinkovita u budućim poboljšanjima svojih kupaca i dijeliti velike ideje nudeći najnovije tehnologije pod najkonkurentnijim okolnostima i predviđajući njihove buduće zahtjeve.

RAYMAX je robna marka svjetske klase koja opslužuje svjetsku tehnologiju svojim kupcima u 92 zemlje i raste zajedno s njima.